корозирали щрангове

Как да решите проблемите с дефектните корозирали щрангове

Поради огромния брой на стари жилищни сгради в столицата от ВиК дружеството отчитат увеличаването на проблемите с изградените в тях инсталации. Ако преди 40-50 години са използвани метални поцинковани тръби то днес тенденциите са насочени в съвсем друга посока. И можете сами да си направите извода, ме използвани дълго време дори и поцинковани тръбите от метал корозират и дефектите се превръщат в ежедневие. Как живущите и обитателите на такива жилища се справят с неволите? Предстои да ви разкажем за една фирма от София, която извършва подмяна на водопроводни щрангаве, по които реално се осигурява циркулирането на водата за да достигне тя до смесителите ви в банята, кухнята, санитарния възел.

Смяната на щрангове – защо е необходима

Сигурността, че в дома си ще ес чувстваме безопасно и ще се наслаждаваме на спокойствие и уют може да бъде помрачено от повреден щранг. Старите и вече износени тръби, по които над 30 години се е движила водата вече попадат под прицела на ремонтните бригади, които трябва навременно да се погрижат за тях. Авариите ще се превръщат в ежедневие. Няма спор, че действително човек може да реши временно проблема сам ако и от сръчните домакини, които сами правят ремонтите в жилищата си. Но се оказва, че авариите по щранговете се нуждаят от квалифицирана професионална намеса, която с подръчни средства и желание няма как да бъдат извършени.

И така на вниманието ви представяме услугата смяна на щрангове София – vikhelp.com. Фирмата е дълги години на пазара с водопроводните услуги. През ръцете на водопроводчиците са преминали не малко ремонти, частична или цялостна смяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове. Опита при тези дейности е определящ, тъй като става въпрос за това, че наистина не са малко проблемите, които могат да ескалират и причинят повредените щрангове. А основните са:Водопроводни Тръби

 • Драстично влошаване качеството на водата, която домакинствата консумират;
 • Ниско налягане по високите етажи;
 • Течове, които причиняват редица материални щети;
 • Влага, мухъл и плесен, чиято поява повишава риска от алергии, респираторни заболявания и други.

Съществени причини да потърсите екип от София, който да направи пълен анализ водопроводната система на сградата и жилищата и да предложи решение, което напълно да отговори на вашите индивидуални потребности за качествено и благоприятно ползване на вода в ежедневието.

Vikhelp – смяната на щрагновете не трябва да се отлага

Професионалистите от vikhelp алармират за това, че не бива по никакъв начин да неглижирате проблемите с щранговете. Изключително важно е да се намери ефективно решение, което да поправи дефектите. А това може да се случи само и единствено с детайлен оглед. При наличие на проблеми с остарелите водопроводни щрангове онова, което наистина е важно да осъзнаете е, че колкото по-бързо се свържете с екипа на vikhelp то толкова по-ефективно ще се реши проблема. Смяната на щранговете не е шега и тук се изисква опит, умения, компетентност, които определено могат да се приемат като една безупречна алтернатива за по-добър живот. Така, че не отлагайте, а още сега се свържете с водопроводчици, които могат максимално бързо да сменят дефектиралите щрангове.

Процеса на смяна преминава през няколко важни етапа:

 • Оглед на водопроводната инсталация;
 • Съставяне на оценка и рисковете за качеството и функционирането на старите щрангове;
 • Издаване на предписание за цялостен или частичен ремонт;
 • Изготвяне на детайлна оферта;
 • Стартиране на работата при одобрение на офертата от етажната собственост или засегнатите домакинства;
 • Демонтиране на корозирали и дефектни щрангове;
 • Монтиране на нови;
 • Извършване на тест на системата;
 • Издаване на гаранции.

И въпреки, че звучи доста лесно то имайте предвид, че поради факта, че щранговете се намират зад зидове, в мазета, тавани и други трудно достъпни места то това изисква време, търпение и още веднъж подчертаваме правилния екип, който да извърши ремонта. Vikhelp София гарантира не само качество, но и дълголетно правилно функциониране на новите щрангове.