радиатор

Смяна на старите радиатори с нови – професионални насоки от Vikhelp

Има ремонти, които не са толкова чести, но пък възникне ли необходимост от провеждането им не бива да ги отлагаме във времето. Като вземем предвид това, че скоро отново температурите навън ще паднат то е време да помислим за отоплението и това как да намалим загубите, които сме отчели през миналия отоплителен сезон. Най-ефективни за цялостното отопление на жилищната площ се оказват системата от радиатори, които се захранват от различни енергийни източници – газ, ТЕЦ, пелети, дърва за огрев или други възобновяеми източници. Телата на радиатори са разпространителите на топлина, което е повод да помислим откога не сме предприемали ремонтни  и профилактични дейности по тях. Със сигурност много от вас ще си призная, че откакто са се насталини в апартамента си в София не са сменяли радиаторите. А трябва!

Причините за смяна на старите радиатори

Това е дейност, която е желателно да обмислите. В столицата наистина домакинствата имат различни опции за отопление, но парното с радиатори си остава най-ефективното от гледна точка на обхват т.е. топлите цялото жилище с един източник.

Аргументите, които могат да провокират и вас да наемете експертите за смяна на радиатори в София – vikhelp.com са следните:

 • Устяновявате загуби на топлина поради течове на радиаторите;
 • Ръжда и неугледен вид се превръщат в интериорно неудобство;
 • Плащате повече отколкото получавате като топлина;
 • Търсите по-иновативни, екологични и икономични решения.

Vikhelp е фирма, която работи на територията на София и областта и много добре разбира потребностите на своите клиенти. Радиаторите са главните и водещи детайли, с които наистина си осигурявате надеждно и сигурно отопление през зимните месеци. Но дори един от тях да създава проблеми то последиците и повишаването на разходите ще бъдат налице. Именно поради това не трябва да подценявате причините, които изложихме за подмяната на радиаторите, а с професионалната намеса на опитни майстори определено ще останете повече от удовлетворени.

Какво получаваме с новите радиатори

Определящо е да се вземат предвид огромните ползи от профилактиката и поддръжката на една отоплителна система. тук не се търси просто подобряване на интериора и включването на естетични и модерни решения. Vikhelp представя на своите клиенти комплексни варианти, с които да се гарантира:

 • Подобрена визия на интериора;нов радиатор
 • Високо качество и усвояемост на топлината;
 • Бързото разпространение на топлия въздух в стаите и достигане на желаната температура;
 • Намаляване на разходите.

Старите течащи чугунени радиатори няма как да отговорят на вашите нужди. Поради това днес от vikhelp София представят два основни варианта за нови отоплителни тела, които са безспорната правилна инвестиция за студените месеци:

 • Радиатори глидери от алуминий;
 • Панелни радиатори от биметал.

Супер ефективността на двата типа радиаторни тела идва от това, че в основата на тяхната изработка е алуминия. Това е метал, който наистина има невероятни качества и способности да осигури ефективно и качествено отопление. Защо ли? За онези, които все още имат съмнения за радиаторите от алуминий и биметал ще предоставим списък с техните доказани качества:

 • Леки;
 • Компактни;
 • Адаптивни;
 • С много бързи темпове на топлоотдаване;
 • Изгодни;
 • Елегантни и красиви интериорни допълнения.

Облика и уюта в един дом са главни фактори, които могат да осигурят на домакинството пълно спокойствие и комфорт. Точно поради това е време да обмислите потребността от бързо вземане на решение за подмяна, с която ще постигнете фантастични и удовлетворяващи резултати. Vikhelp София има решения и то в зависимост от вашите очаквания и нужди. За дом изпълнен с топлина без загуби е време да се свържете с опитните експерти, които ще се погрижат за личния ви комфорт.

Смяната на радиатори е неизбежна както стана видно в днешната публикация. Не само телата, които ще изберете са определящи, а също така и професионалния им монтаж. За София и региона не се колебайте да потърсите Vikhelp – добрите и доказани специалисти, които не просто ще сменят отоплителните тела, но и ще гарантират икономията и ефективността от извършената услуга.