spalno-belio

Избор на най-подходящото спално бельо

За да реализирате ефективно избора на най-доброто спално бельо в спалнята си, изберете монохромни комплекти или комплекти, в които един от цветовете е ясно преобладаващ. В този случай, можете не само да изпитате въздействието на определен цвят, но също така, да се направи оценка на неговата ефективност. В Фън Шуи се смята за неприемлив избор на бельо в тъмно синьо или черно. Но някои елементи на тъмно сини и черни цветове са допустими.

spalno-belioВ действителност, няма строги критерии при избора на спално бельо, в зависимост от интериора. Има само известно съответствие. Най-важният критерий си остава вашият комфорт. Ако обичате да спите на памук, купете си спално бельо от висококачествен памук – ранфорс или сатен. Някои хора предпочитат маркови комплекти от жакардов сатен. Със смяната на спалното бельо, е много лесно да се промени настроението в стаята. Това е евтин и много лесен начин да направите спалнята си винаги различна и атрактивна, без значение какъв е нейния стил.

При избора на спално бельо е важно да се обърне внимание на неговото качество и използваните материали. Най-популярната днес се считат жакард, коприна, сатен и др. При закупуване на комплект с ярки цветни разпечатки трябва да е запознат със състава на тъканта и се уверете, че цветовете няма да се хвърлят в първото измиване.

Качество бельо, дори и при интензивно използва, при правилна поддръжка запазва яркостта и наситеността на цветовете. Производители от цял свят създават спални комплекти чрез нови съвременни технологии, които им позволяват да гарантират не само оригиналността и моделите на обема, но също така и издръжливостта на комплектите.

Спазването на правилата за грижа и съхранение за продуктите, способстват да се избегнат неприятни ситуации и преждевременно захабяване на спалното бельо. Цветните и печатни модели могат да се съхранят естетически, ако се перат при лек режим и се спазва температурата, посочена на опаковката.