матраци

Предимствата на качествения матрак са в грижата за здравословния ни сън

Матракът е онзи важен детайл, който със сигурност избирате с внимание. Вярно е, че 90 % от пълноценният ни и здравословен сън се дължат именно на качеството на матрака, който използваме. Ето защо като потребители сме готови да заплатим по-високи цени на матраци, за да си осигурим така желания комфорт. За да се сформира цената на този продукт се взимат предвид различни критерии. Максимата, че колкото по-качествен е продукта, то той е толкова по-скъп с пълна сила е от значение и за матраците в търговската мрежа. Когато цената е по-висока това означава, че в производството на този продукт са вложени суровини и материали, които го правят максимално луксозен и отговарящ на потребностите на клиента. По-ниската цена е говори за компромис и това определено трябва да насочи вниманието ви към нещо по-добро и високо като качество. Имайте предвид, че в зависимост от модела, размера и екстрите, които предлагат матраците(тук визираме дори гаранционния срок) финасовата му измеримост е комплексно понятие, което все пак трябва да може да бъде и равносилно на възможностите на клиентите. В България има достатъчно производители, които биха могли да представят наистина функционални и качествени модели, които всъщност да отговорят на изискванията на средностатистическия българин. Цената е важна, но тя не винаги е определяща за това към кой вариант да се насочим. Съвременните клиенти търсят нещокачествен матрак балансирано, здравословно и изгодно. Реално матракът е необходимост, и ако не ни е достатъчно удобен много бързо ще го сменим с друг. Препоръчително е да се спрете на модел матрак, който да е достатъчно удобен като твърдост, да отговаря на изискванията на тялото, а не сам на тези на портфейла ви. Така след като сте открили някакво балансирано решение можете да купите матрак, който да се погрижи за здравословния и спокоен сън. Още един много съществен въпрос витае из интернет пространството. Тъй като всеки потребител знае, че има два основни типа матраци (еднолицеви и двулицеви) то въпросът кои са по-добри винаги е предизвиквал доста коментари.

Предимствата на модела еднолицеви матраци е в това, че реално те са по-евтиния вариант. Вградената им подматрачна рамка улеснява потребителите, тъй като реално спестява пари, които така или иначе ще трябва да дадат за качествена рамка. Подматрачната рамка е задължителна, тъй като тя дава опора на матрака и ни дава стабилност при сън и почивка. Тялото, което е в хоризонтално положение върху леглото на първо място трябва да изпитва удобство. Стабилността не е екстра, но тя е елемента, който е свързан тясно с двата детайла матрак и рамка. А купувайки еднолицеви матраци реално си осигурявате два продукта, но плащате една цена. Ето защо клиентите, които са по-пресметливи предпочита еднолицеви матраци.не са малко тези, които изключват варианта да закупят еднолицев модел. Това, че цената е по –ниска определено не ги привлича. Според този тип потребители матраците, които са еднолицеви са нехигиенични. Това се провокира от факта, че всъщност тук използваема е едната страна на матрака. когато подматрачната рамка е цяла плоскост действително има вероятно да се образуват неприятни миризми от това, че няма възможност между повърхностите въздуха да циркулира. Но пък има доста добри модели, които са с рамка, която е тип ламелна и по този начин се осъществява проветривостта на материите. Ето защо можете да се запознаете еднолицев матракподробно с вариантите, които производителите на матраци предлагат за да намерите решението, което да е не само изгодно, но и да донесе достатъчно ползи от употребата му. Едното лице може да е предимство или пък недостатък. без значение кой от вариантите ще изберете е ясно, че ще търсите удобството и комфорта. Знаете ли например, че ортопедичните матраци в по-голяма част от моделите си са еднолицеви и то най вече заради стабилността и твърдостта, която трябва да осигурят на потребителите.

Двете лица при матраците за по-голям процент от клиентите е предимство. Днес е много важно всеки сезон да си осигурим неподправен комфорт и удобство на тялото. Ако и вие сте фенове на двулицеви матраци – мебели лени стил ще предложи супер атрактивни модели, които ще се превърнат в ефективното и рационално решение за вашето легло. В желанието си максимално да задоволи своите клиенти фабрика за мебели ЛениСтил разполага с партньорски продукти, чиято роля е да осигурят качествен и здравословен сън. В категорията двулицеви матраци ще намерите пълна гама артикули, които действително да запълнят картината на дорбе обзаведения и удобен дом. На фона на огромното предлагане на двулицеви матраци да селектирате наистина качествените  е доста трудно. ЛениСтил работи единствено с такива модели, които са доказали своите предимства и качества и единствено удовлетворението на клиентите  е това ,което ги прави част от продуктовия каталог. Двете лица при матраците определено се счита за предимство. Поради възможността да е обръща и да се осъществява добра проветривост това наистина е голям плюс. Представете си височина на матрака от 22 сантиметра. Това гарантира безупречен комфорт, но когато телесната температура се слива с тази на матрака се получава един обмен на микроскопични водни частици. Ако не се проветрява матрака и не се обръща периодично се получава така нареченото запарване и образуването на неприятна миризма. Ето защо с оглед на добрата хигиена повече клиенти избират именно двулицеви матраци. ЛениСтил разполага с многообразни модели, които са съразмерни с леглата от продуктовия каталог. Така , че ако желаете можете да си закупите не само висококачествено легло, но и двулицев матрак, с който да се наслаждавате на уют и комфорт в спалнята.