По какъв начин да разрешим проблемите, свързани с липсата на финанси

Хората все по-често се оказват без пари. А за това неприятно явление си има подобаващо обяснение – инфлацията. Тя ни кара да се чудим как при положение, че работим от сутрин до вечер, все още не сме постигнали стабилното финансово положение, към което така усърдно се стремим… Защо след като нямаме големи разходи месец, отново не можем да спестим някой лев, та дори и още по-зле – заплатата едва ни стига, за да заплатим сметките си.

Е, добре дошли в 21-ви век – времена на неограничени възможности, но и на неограничени разходи, които изскачат от всеки ъгъл, а ние не смогваме да ги посрещнем подобаващо. И все пак, има начин и това да се промени. Кой е той, ще разберете след секунди…

Небанковите кредити – бързи пари в забързани времена

безпаричие

Смело можем да твърдим, че днес почти няма човек, който да не е теглил бърз кредит. Този вид финансиране е не случайно толкова популярно, като основната причина хората да се ориентират към него, когато нямат пари, е бързината, с която може да се получи необходимата сума. Наред с това, процедурата по кандидатстване е изключително улеснена, а на Вас няма да Ви се налага да боравите с излишна документация. Единственото, което ще трябва да направите, това е да подадете заявлението си онлайн, а след това да изчакате, докато не получите желаното одобрение. И това е то!

За кого е са подходящи бързите заеми

Когато стане въпрос за небанково кредитиране, повечето от хората се питат дали ще са подходящи кандидати и какво ще им е нужно, за да се сдобият с желаното одобрение. Истината е, че всеки може да се определи като подходящ кандидат, защото за разлика от заемите, които банките предлагат, небанковите кредити се славят с изключително малко условия за одобрение:

 • Да имате навършени 18 г.;
 • Да подадете заявлението си, посочвайки сумата, от която се нуждаете;
 • Да декларирате , че имате собственост на ваше име (ако става дума за ипотечни кредити).

Дори няма да Ви се наложи да доказвате доходи! Не се тревожете и ако вече имате няколко по ред заема, които обаче не смогвате на погасявате навреме. Това не е повод за притеснение, защото с фирми като Finstart и съвременното рефинансиране на бързи кредити, няма да има нищо по-лесно за Вас от това да се сдобиете с желаната сума пари, дори и ако ЦКР-то Ви не е особено цветущо. И въпреки това…

В какво е добре да бъде вложен отпуснатият кредит

Това е въпрос на лична преценка, но повечето хора инвестират бързите заеми по следните няколко направления:

 • Жилищен ремонт;
 • Закупуване/ремонт на кола;
 • Организиране на почивка (семейна или соло);
 • Инвестиране в здравето и добрата физическа форма;
 • Закупуване на нови мебели;
 • Плащане на неотложни сметки;
 • Оборотни средства;
 • Започване на малък бизнес;
 • Други причини, изискващи допълнителни финанси.

В общи линии, именно в подобни каузи хората най-често влагат отпуснатите от кредитната фирма пари. Наистина е изцяло въпрос на гледан точка в какво точно инвестираме. Но Вие най-добре ще прецените за какво е най-удачно да вложите парите си – доверете се на вътрешната си преценка за нещата и задължително вижте какво има да Ви предложи Finstart – мястото, където ще намерите подкрепа и разбиране в трудни времена!

Що е то „рефинансиране“

Много от Вас навярно вече имат поне по един кредит, който да трябва да изплащат всеки месец. А някои дори ще се „похвалят“ и с по-голям брой заеми, чието погасяване се е оказало мисия невъзможна… Е, на всекиго може да се случи да попадне в задънена улица, изход от която да не може да намери, каквото и да прави, накъдето и да се обърне! Но дори и в подобни ситуации, място за паника няма! Най-правилното решение в този случай е да се замислите за съвременното рефинансиране, което ще работи изключително и само във Ваша полза:

 • Ще можете да обедините всичките си стари задължения в едно единствено;
 • Ще облекчите финансовото си положение;
 • Ще поставите едно ново начало в живота си;
 • Ще започнете нещата „на чисто“.

Подобен светъл лъч в сивото ежедневие е незаменим, затова още сега се обадете на екипа на Finstart и не се колебайте да разрешите всичките си парични проблеми!